2015 febr 1

Költöztetés kedvező, percalapú díjszabással

Költözéskor mindenki próbálja a lehető legolcsóbb céget keresni. A megbízhatóság sokaknál csak másodlagos szempont. Pedig érdemes utánanézni kire bízza ingóságait. Nem egy beszámolót hallhattunk már pórul járt családoktól. A Servitius Transport egy olyan cég, amely nemcsak minőségi költöztetést kínál kedvező áron, hanem nyílt és etikus is.
Egydíjas tehertaxit működtetünk nemcsak Budapesten, amellyel már egy bútort is szállíttathat. Mennyiségi korlátunk nincs. Ha teljes lakásról vagy irodáról lenne szó, nálunk a költöztetés vidéken és Budapesten is folyamatos. Vidéki úti cél esetén kilométerdíjunk 150 Ft, azonban ezt nem az eltelt idő, hanem a fix (előre kiszámítható) távolság után számoljuk. Ezzel elkerülhető, hogy az utat lassító dugók, elterelések miatt Önnek többet kelljen fizetnie. Ha a költöztetés Budapesten történik, a fuvardíj 0 Ft. Önnek csak a rakodási időt kell kifizetnie, amit nem órában, hanem percben számolunk. Ezzel szintén sokat spórolhat.
Ha velünk költöztet, garantáltan elégedett lesz. Számunkra az ügyfél az első. Hiszünk abban, hogy a legjobb eredményt tisztességes munkával, megbecsült kollégákkal lehet elérni. Ez bebizonyosodni látszik, hiszen rengeteg köszönőlevelet kapunk. A leveleket megtalálja honlapunkon, ahol hasznos információkkal és még tanácsokkal is ellátjuk a költöztetést és tehertaxit illetően.Hozzászólások letiltva.