Gél lakkok és építőzselék a Probeautytól


műköröm építés

A lakkok hosszú utat tettek meg, mire eljutottak arra a szintre, amit ma is ismerünk. Az ókori Kínában készítették először, méhviasz, tojásfehérje, zselatin és különböző növényi festékek felhasználásával. Az első lakk 1916-ban jelent meg, amit ma modern körömlakknak nevezhetünk, és 100 évvel később már milliárd dolláros üzletet jelentett világszerte.

A Probeauty több, mint húsz éve forgalmaz kiváló minőségű, mégis barátságos árú szépségápolási cikkeket.

Kínálatunkban megtalálhatóak többek között multifunkciós kozmetikai gépek, arcápolási termékek, ecsetek, fodrászati ollók, professzionális kozmetikumok, szemöldök és szempilla festékek, sterilizálók és gyanták.

Forgalmazunk építőzseléket, gél lakkokat, műkörmöket és olyan, minőségi körömlakkokat is, mint például az OPI gél lakk.

Az OPI gél lakkról elmondható, hogy nagyon tartós és egyszerűen használható, nem pattogzik le, és elérhető trendi és látványos színekben is.

Az OPI gél lakk színeit tekintve temérdek típussal rendelkezik, tartósságban és állagban, használhatóságában veri az eddig használt minőségi lakkokat is.
Az OPI gél lakkok nagyon dinamikus, gazdagon pigmentált színeivel hamar rabul ejti a női szíveket. Ha akarsz egy igazán látványos színű körömlakkok használni körmeiden, akkor érdemes megtekinteni a kínálatot. Az OPI gél lakkok hosszú élettartammal rendelkeznek és kiváló fedést biztosítanak.

Az OPI nem csupán gél lakkokat gyárt, hanem számos kéz- és lábápoláshoz szükséges terméket is.

A gél lakk technológia egyre nagyobb, népszerűbb, ezért számtalan márka kínál effajta termékeket. A gigantikus kínálat könnyen megzavarhatja a vásárlót, azonban fontos szem előtt tartani, hogy a minőség mindenek felett áll. Az OPI gél lakkok esetében a minőségre garantáltan nem lesz panasz.

A modern körömlakkok minden előnyével rendelkezik.

Rendelj a Probeautytól 15.000 forint felett, és még a kiszállításért sem kell fizetned!
Iratkozz fel hírlevelünkre, ha szeretnél elsőként értesülni legújabb termékeinkről, akcióinkról, kedvezményeinkről.

Címkék: , ,

Keresőoptimalizálás

veteránlink keresőoptimalizálás

Legutóbbi bejegyzések

Archívum