Miért vennéd meg a takarítógépet, ha bérelheted is?


takarítógép kölcsönző

A professzionális, ipari minőségű takarítóeszközök nagytakarításokkor aranyat érnek, hiszen rendkívül alapos tisztítást tesznek lehetővé kevesebb energia befektetése mellett is.

Sajnos az áruk is ehhez igazodik; még használtan is több százezer forintba kerülnek az igazán jó gépek. A vételár mellett az esetleges javítások költségeivel is számolni kell, ami szintén nem nevezhető olcsónak, ráadásul kisebb méretű, vagy zsúfoltabb lakásokban a tárolás sem a legegyszerűbb.

Szerencsére nem kell megvásárolnod, hiszen cégünktől a szőnyegtisztítógép bérlés elérhető alacsony áron, igazán remek feltételekkel. Nálunk nincs kaució, sőt, a takarítógép kölcsönzés Budapest teljes területén ingyenes házhozszállítással történik. Munkatársaink természetesen nem csupán kiviszik a kiválasztott eszközt, de érte is mennek, tehát egyetlen lépést sem kell tenned; kényelmesebb és egyszerűbb nem is lehetne. Nagyon fontos, hogy amikor megrendeled szolgáltatásunk, mindenképpen hívószámkijelzéssel, magyar telefonszámról hívj minket. Non-stop nyitva vagyunk, hétköznap és hétvégén is.

Elég egyetlen gépet kölcsönöznöd, hiszen Kärcher Puzzi 10/1 takarítógépeinkhez kárpittisztító és szőnyegtisztító fej egyaránt jár, így szőnyegek mellett használható többek között autókárpitokon, foteleken, ágybetéteken, ágymatracokon és kanapékon is. Egy ilyen eszköz valódi mélytisztítást végez, hiszen meleg, tisztítószeres vizet fecskendez a szövetek szálai közé, majd az elhasznált, piszkos vizet össze is gyűjti egy külön tartályba.

Utóbbi tulajdonságának hála használata után a száradás is nagyságrendekkel rövidebb időt vesz igénybe, mivel sokkal kevesebb nedvesség marad a kárpitokban és szőnyegekben. A takarítógép nem csupán alaposan tisztít, hanem egyúttal fertőtlenít is, ami mindig hasznos, de ha kisgyerekek és házikedvencek is élnek a lakásban, különösen előnyös.

Bár igen nagy teljesítményű, komoly gépről van szó, a súlya mindössze 10 kilogramm. Alacsony tömegének és ergonomikus kialakításának köszönhetően használata meglepően könnyű. A szakszerű üzemeltetést munkatársaink készséggel bemutatják a kiszállítást követően.

Mivel minőségi, német gyártmányú eszközökről van szó, a meghibásodás esélye rendkívül alacsony, azonban jól tudjuk, hogy ami képes elromolni, az előbb-utóbb el is romolhat, ezért meg kell említenünk, hogy ha valamelyik szőnyegtisztítógépünk használat közben meghibásodna, jelezd nekünk mielőbb, és munkatársaink máris indulnak egy másik, kifogástalanul működő darabbal.
Hívj minket bátran, ha itt a nagytakarítás ideje!

Címkék: ,

Keresőoptimalizálás

veteránlink keresőoptimalizálás

Legutóbbi bejegyzések

Archívum