Ne bízza a véletlenre otthona biztonságát!


sávredőny

Ha otthonának, üzletének vagy garázsának biztonságát nem bízná a véletlenre, számos különböző megoldás közül választhat.

A riasztók, kültéri mozgásérzékelő lámpák vagy biztonsági kamerák mindenképpen növelik a biztonságot, azonban fizikai védelemmel kombinálva igazán hatékonyak.

Ennek következtében a biztonsági rácsok manapság meglehetősen népszerűek. Igen gyakori, hogy a fémből készült, masszív védőrácsok már puszta jelenlétükkel eltántorítják a betörőket, akik így még csak nem is próbálkoznak, hanem inkább könnyebb zsákmány után néznek.

A biztonsági rácsoknak számos különböző típusa létezik, hogy minden igényt kielégíthessenek. Az egyik legnépszerűbb típus a sávredőny.

Tömör, perforált és ablakos kialakítású sávredőnyök is léteznek, anyaguk masszív, 0,8 mm vastag, felületkezelt acél. Ideális választást jelentenek lakások bejáratának vagy garázsok biztonságossá tételére, de tökéletesen alkalmasak üzletek, raktárak vagy akár ipari csarnokok védelmére is. Mozgatásuk történhet kézi erővel, vagy motoros meghajtással (kulcsos vagy rádiós kapcsolású) is. Egyik legnagyobb előnye, hogy felhúzott állapotban alig látszik, tehát a kilátást sem zavarja. A fűtés nélküli csarnokokban különösen gazdaságos megoldást jelent alkalmazása, hiszen jóval olcsóbb egy szigetelt kapunál.

A detektív rácsok szintén közkedvelt és hatékony választásnak számítanak. Mivel több, mint száz éves konstrukcióról van szó, így nyilvánvalóan rendkívül megbízható és bevált biztonsági berendezésnek számít. Anyaga 8 milliméteres köracél, amit akár saválló kivitelben is elkészítünk. Megfelelő zsírozás esetén évtizedekig működik.

Ha minőségi biztonsági rácsokat keres, megfizethető áron, válassza a Pető Védelem Kft.-t!

Cégünk immár évtizedek óta készít és forgalmaz biztonsági rácsokat, illetve kemencéket, ipari kapukat és úszókapukat. Termékeinket be is szereljük, illetve szervizelést is vállalunk. Szerelőket és viszonteladókat is kiszolgálunk. Az eszközök minőségére és a szerelésre természetesen hosszú távú garanciát vállalunk! Válasszon minket, és nem fog csalódni!

Címkék: ,

Keresőoptimalizálás

veteránlink keresőoptimalizálás

Legutóbbi bejegyzések

Archívum