A megoldás Dunakeszin az öntözőrendszer!


Nagyon sok az öntözőrendszer érdeklődés olyan területekről, amelyeknek a homokos talaja miatt problémát jelent a fű és a növényzet szépen tartása. Ilyen terület például Dunakeszi, valamint a környezetében lévő települések, mint Göd, Fót, Veresegyház, Mogyoród, Sződliget, és sorolhatnám még, mivel ez a homokos talaj lenyúlik egészen a pest-megyei délen fekvő településekre. A lényeg a Dunakeszin élő lakosság számára az, hogy aki kerttel rendelkezik, az közvetett vagy közvetlen módon, de szembesülni fog ezzel a problémával.
Úgy gondolja, hogy sokat locsolja a kertjét és mégsem jut egyről a kettőre a gyep szépségével? Lehet, hogy nem is fog, legalábbis akkor nem, ha homokon van a kert! Még akkor sem, ha van rajta 20 – 30 cm-es termőföldréteg, bár akkor a helyzet kicsit jobb. De nem kell megijedni, mert az öntözőrendszer megoldást nyújt erre! A homokos talajon lévő kerteket egy merőben más öntözési szisztémával lehet tökéletesen üdén tartani, mint azt szimpla locsolási módszerrel kivitelezni lehetne. A homokos talajon lévő kerteket sokkal sűrűbben kell öntözni, mint a kötött, vagy csak más talajon lévőket ahhoz, hogy azok is szépek lehessenek. Ennek oka a homok, ami minden nedvességet azonnal felszív és el is párologtat. Sűrűn, de kis mennyiségű öntözéssel, tehát jó eredményeket lehet elérni.
Erre viszont csak az automata öntözőrendszer képes. Mindig ugyanabban az időpontban, teljesen egyenletesen, és mindig ugyannyit képes kiöntözni az adott terület igényeihez idomulva. Ez ami az öntözőrendszer előnye, és pont ez az, amit a homokos talajon élők keresnek ahhoz, hogy a kertjük szép legyen! Számtalan öntözőrendszert telepítettem már Dunakeszin és azokban a környező településekben, amelyeket fentebb felsoroltam. Rengeteg referenciám van arra, hogy az ott élők megszabadultak a kert azon problémájától, hogy szép-e, vagy sem! Helyette, a dús és üde fű nyírásának a problémája következett…

Keresőoptimalizálás

veteránlink keresőoptimalizálás

Legutóbbi bejegyzések

Archívum