Ne habozzon, béreljen tőlünk személyemelőt!


kosaras emelőgép bérlés

Korábban, amikor több méteres magasságban akadt valamilyen munka vagy feladat, leginkább két lehetőség közül lehetett választani.

Nagyobb volumenű munkák, például magas épületek festése vagy felújítása esetén az állványozás volt a kézenfekvő megoldás, míg magas fák metszésekor, csarnokok szerkezetszerelésekor, magasfeszültségű vezetékek javításakor vagy épp reklámok kihelyezésekor a legtöbbek választása egy egyszerű létrára esett.

Manapság már létezik olyan megoldás, ami mindkettőnél egyértelműen jobb: egy személyemelő segítségével biztonságosan, kényelmesen és hatékonyan dolgozhat a magasban.

Egy ilyen gép megvásárlása nem életszerű, amennyiben nem tervezi azt legalább heti rendszerességgel használni, azonban a kosaras emelő bérlés ideális választást jelent.

Az Ódor Klíma gépkölcsönzőjétől Zala megyében egyedülálló módon magánszemélyek és cégek számára is elérhető az emelőgép kölcsönzés.

Amennyiben arra igény merül fel, az eszköz mellé tapasztalt kezelőszemélyzetet is tudunk biztosítani, így a gépkezelői engedély hiánya sem lehet akadály. Bérlési szándékát bármikor jelezheti felénk, azonban előnyös, ha legalább egy héttel korábban megteszi, mivel a beérkezett igényeket időrendi sorrendben tudjuk csak kielégíteni.

Kölcsönzés előtt rendkívül fontos, hogy felmérje, hogy az adott munkához pontosan milyen paraméterekkel rendelkező kosaras emelőre lesz szüksége. A maximális emelőmagasság és oldalirányú kinyúlás természetesen nagyon fontos, hiszen az emelőgépnek gond nélkül el kell érnie az adott helyre, azonban számos más szempontnak is meg kell felelnie. A munkaterület sajátosságai is behatárolják a bevethető géptípusok számát; például egy nagyméretű, több tonnás önjáró kosaras emelő nem feltétlenül alkalmas szűk, sűrűn beépített környezetben, vagy ahol a talaj süppedős vagy egyenetlen.

Láthatjuk tehát, hogy az ideális eszköz kiválasztása korántsem feltétlenül egyszerű, azonban egyetlen percig sem kell aggódnia emiatt, hiszen szakértő munkatársaink természetesen készséggel a segítségére lesznek. Ha a magasban akad feladat, hívjon minket, még ma!

Címkék: ,

Keresőoptimalizálás

veteránlink keresőoptimalizálás

Legutóbbi bejegyzések

Archívum